MENU

Dit is de genealogie pagina van Vincent Vermeulen

 

Home

Menu

Aldfaer index

Familie namen

Kwartierstaten

Wie kent...??

Foto's Vermeulen 1

Foto's Vermeulen 2

Foto's Hofman

Oude doos

Wie zijn...??

Bidprentjes

E-mail

 

 2005

 

De Geschiedenis

2017-03-18 Inmiddels heb ik ook al een hoop gegevens verzameld over mijn schoonfamilie. Op de pagina Foto's Hofman staan een groot aantal (oude) foto's die ik bij mijn schoonvader heb geleend om in te scannen.

2016-08-13 Ongeveer een half jaar geleden bij het doen van een update is het zo mis gegaan dat de hele site niet meer op het web stond. Inmiddels is dat verholpen maar doet nog niet alles zoals het hoort. Ik zal proberen zo snel mogelijk alles weer werkend te krijgen.
Gisteren is mijn nicht Sandra van Gils voor de 3e keer bevallen van een zoon, na Mika en Siem nu ook Jari van Speandonck. Karel en Sandra gefeliciteerd!

2015-09-13 Al bijna 8 jaar lang geen update gedaan op de site. Intssen is er al weer een hoop gebeurt welke ik wel bij heb gehouden in Aldfaer, maar niet hier heb verwerkt. Beide ouders van mijn moeder leven inmiddels niet meer, opa overleed in 2009 en oma in 2014.

2007-11-25 Opa Vermeulen is overleden. Afgelopen maandag was het een jaar geleden dat oma overleed en was ik met Sandra nog bij hem geweest. Ik heb toen nog een aantal foto's van hem gemaakt waarvan er één nu ook op de site staat. Klik hier voor de foto.

2007-09-16 Weer een nieuwe pagina op de site! De Oude Doos moet vol komen te staan met oude verhalen en wetenswaardigheden van en door familie leden. Hebben jullie nog verhalen over vroeger, maakt niet uit hoe gek of gewoon ze lijken, mail ze aan me door!

2007-09-11 Vanaf vandaag is als het goed is alles weer zo ingesteld dat alle gegevens naar de site kunnen worden gezonden. Staan er dus nu nog gegevens fout op of gegevens die u als aanvulling hebt gestuurd niet op, mail me dan en ik zorg dat dit zo snel mogelijk word aangepast of bijgevoegd.

2007-09-09 Gisteren hadden we sinds lange tijd weer eens een familie reunië. Marlies en Jos hebben een hoop werk verzet om dit mogelijk te maken, fantastich! Ook mijn gegevens zijn weer iets aangevuld, maar die staan nog niet op de site er bij omdat ik problemen heb met het uploaden van gegevens naar de site. Hopelijk kom ik er snel achter wat het probleem is.
Een aantal mensen, waaronder ik zelf, heb foto's genomen. Deze ga ik verzamelen op de volgende site:
Vermeulen Picasa foto site . Mijn foto's staan er inmiddels op en meer zullen er volgen.

2007-01-28 Door de site van Albert Palsgraaf ben ik tot de ontdekking gekomen dat een gedeelte van mijn gegevens over de familie Stoppelenburg waarschijnlijk niet kloppen. De gegevens die ik heb zijn uit het begin van mijn onderzoek toen ik nog niet zo naukeurig was en geen bronnen vermelde, het enige wat ik er bij heb staan is dat het van familysearch.org komt. Waar ik inmiddels al wel achter ben is dat gegevens welke daar op vermeld staan niet altijd correct zijn. We gaan op nieuw op zoek om te kijken of we nu wel de correcte gegevens kunnen vinden.

2006-12-12 Vanaf vandaag is www.vvermeulen.nl ook in het bezit van een forum, kom eens een bezoekje brengen op het Forum en meld je aan!

2006-11-19 Oma Vermeulen is overleden. De hele week hierna is best raar geweest, lees er alles over op mijn web-log. Zodra mijn nieuwe computer weer helemaal op en top werkt en is geinstalleerd zal ook haar bidprentje op de site verschijnen.

2006-11-05 Eén van de aanbevelingen van de site recentie was om de buttons te vervangen door gewone links, daar de buttons niet op elke computer te zien zijn. Bij deze is dat dus gebeurt.

2006-11-04 Het is er dan toch van gekomen, ik heb een web-log, ook wel Blog genaamd.
Je kan hem bekijken op vvermeulen.web-log.nl

2006-10-08 Vandaag voor het tweede jaar naar de Etten-Leurse stamboom tentoonstelling geweest. Deze keer samen met de nicht van mijn vader Maria Vermeulen, waar ik nu al een tijdje onze Vermeulen voorouders mee aan het zoeken ben. Weer erg leuk en gezellig geweest. Weer wat contacten gelegt en gegevens kunnen vergelijken. Ook zijn we geinterviewd door een verslaggever van de Stem, het artikel is te lezen via:
bndestem.nl/ettenleur/article720879.ece
Verder hebben we na de tentoonstelling begraafplaats "Zuijlen" in Prinsenhage bezocht. Daar liggen haar (en mijn vaders) opa en oma begraven. Ook al zijn ze beiden in de jaren 60 overleden, het graf is er nog en ik heb hier een aantal foto's gemaakt welke ik op de site zal zetten.
Aangezien ik door mijn verhuizing een twee tal weken geen internet heb gehad, heb ik weer wat meer tijd gehad wat achterstallig invoer werk en wat onderhouds werk aan mijn bestand te doen. Dit is bij deze ook doorgevoerd naar de site.

2006-09-04 Ik heb mijn site door siterecentie.com laten testen en heb van hun een silver award ontvangen welke hierboven staat afgebeeld. De op-, aanmerkingen en tips zal ik zeker proberen te gaan verwerken in de site. Een aantal heb ik er al aangepast, maar om alles te doen kost nog al wat tijd en zal dus niet gelijk gedaan zijn.

2006-08-15 Alle wijzegingen en aanvullingen van de laatste twee maanden doorgevoerd naar de site.
Vooral een grootte hoeveelheid gegevens over de Leeuw, welke gelinkt zijn aan Mingaars, Ba(c)kx en Vermeulen.
Deze gegevens heb ik verkregen via Maria Vermeulen. Nog niet al deze gegevens zijn tot nu toe verwerkt dus binnenkort de rest.

2006-06-11 Vrijdag de 9de bij Jos van Wees geweest en daar weer een leuk aantal foto's verhalen en ander dingen uit het verleden gehoord en gezien. Naar aanleiding daarvan heb ik de pagina "Wissel foto's aangemaakt, hier zie je momenteel een aantal foto's die uit die tak van de familie komen.

2006-03-25 Ik had nog een aantal bidprentjes in mijn computer staan welke ik op de site er bij heb geplaatst.

2006-03-24 In de afgelopen week een mega update gedaan in mijn gegevens van de Aldfaer index. Deze gegevens bevatten namen door heel de genealogie. Veel van de gegevens over Vermeulen komen van Maria Vermeulen.

2006-02-21 Ik heb vandaag de teller er maar afgehaald. De pop-up is zo iritant dat ik dat u en mezelf wil besparen.

2005-12-23 De pop-up schijnt te komen door de teller die ik op de site heb staan. De teller van de start pagina staat echter al boven de 10.000 dus ik zit een beetje te dubben of ik hem er nu wel of niet af moet halen.

2005-12-29 Er kwamen klachten dat er een pop-up op de voor pagina van mijn site zou staan. Dit is niet door mij gedaan en heb daarom de pagina nogmaals doorgeladen vanaf mijn computer. Vanaf heden zou er dus geen pop-up meer moeten verschijnen! Gebeurt dit wel (weer) graag even een mailtje.

2005-10-08 Vandaag in Etten-Leur geweest op de Etten-Leur's stambomendag. Daar onder anderen Cor Schrauwen ontmoet die familie is van de tante van mijn vader: Lena Schrauwen. Van hem heb ik een aantal gegevens ontvangen over haar voorouders.

2005-05-01 Afgelopen week twee mailtjes gehad dat de buttons in dit menu niet te zien zijn, vandaar dat ik (tijdelijk?) een alternatieve menu pagina heb gemaakt. Als meer mensen hier last van hebben hoor ik dat graag via mijn E-mail.

2005-04-20 Aangezien de Chatbox geen succes is heb ik deze vandaag er weer afgehaald.

2005-04-13 Ik verwacht morgen of misschien overmorgen mijn 6000 ste bezoeker. Dit betekend dus dat in minder dan drie maanden weer 1000 bezoekers mijn site hebben bezocht. Ook heb ik vandaag een pagina gemaakt waar je op kan zien wie de personen op de start pagina zijn.
2005-04-14 En het is gelukt, vandaag zijn we de 6000 bezoekers gepasseerd.

2005-04-10 Gisteren ben ik met mijn oude filiaal wezen Bowlen en steengrillen. Met de link Foto's Werk 2 komt je op een andere site waar ik de foto's van deze avond heb gezet. Veel plezier.

2005-04-08 Pas geleden een copie van een geschreven genealogie ontvangen over de familie Drent. Ik weet niet wie dit heeft geschreven,  maar het is zeker al van een aantal jaren geleden. Een groot gedeelte van deze gegevens zijn vandaag op de site in de Aldfear index toegevoegd. De rest van de gegevens zullen ook snel op de site staan.

2005-01-24 Vandaag heb ik de 5000ste bezoeker op mijn site mogen begroeten. De site is begin maart 2004 op het web verschenen en de teller meet vanaf 11 maart 2004.

2005-01-11 Dit weekend hab ik van Cor van den Hooven een schat aan gegevens onvangen over van Klooster en van der Klooster.  Van der Klooster is verbonden met Sijbes / Siebes. Het gezin Sijbes - van der Klooster zijn de opa en oma van mijn opa aan mijn moeders kant.
Deze gegevens en de gegevens die Hans van den Dorpel mij een tijd geleden stuurde zijn vandaag op de site gezet.

2005-01-01 Van Margriet Vermeulen twee foto's ontvangen van haar ouders, waaronder een foto van hun trouwen. Deze foto is op de site erbij gezet op de foto's pagina.

2004-10-30 en 11-07 Van Peter den Boer gegevens ontvangen over Trouwborst / Borst en over Stoppelenburg. Waneer ik weer wat meer tijd heb zal ik deze gegevens eens lekker gaan bekijken en bijplaatsten.

2004-10-24 tot 27 Nog een groot aantal bidprentjes ontvangen van "ome" Wim en "tante" Cor, deze worden binnenkort op de site bij geplaatst.

2004-10-05 Vandaag bij "ome" Wim en "tante" Cor geweest (oom en tante van mijn vader). CD-rom gehad met een hoop oude foto's. Een aantal zullen zeker op de site bijgezet worden.

2004-9-29 Vandaag kreeg ik een mailtje van Anja van de Luitgaarden - van Wees gegevens over van Wees en aanverwante familie's. Haar dochter Inge heeft een werkstuk gemaakt over genealogie. Van Wees komt voor in mijn genealogie met Vermeulen. Alle gegevens die ik heb ontvangen zijn op de site bijgewerkt.

2004-09-28 Vandaag bij mijn ouders geweest waar een dikke envelope klaar lag van Hans van den Dorpel, een neef van mijn moeder. In deze envelope een groot aantal gegevens over Burger, Stoppelenburg, Sijbes, Lambrechtse, van den Dorpel en aangrenzende families. Komende dagen zal ik hier gegevens van on-line zetten.
Ook vandaag heb ik een chatbox op de site gezet, ik weet alleen nog niet of hij goed werkt, we zullen het zien. Zie de link in de menubalk.

Hiervoor moeten nog een aantal gegevens worden vermeld

Het Begin

Mijn interresse voor genealogie is begonnen in het begin van 2001 toen ik een eigen computer kocht nadat ik het huis uit was gegaan. Voor de lol had ik eens zitten zoeken op ICQ en dergelijke internet programma's naar "Vincent Vermeulen's". En dat bleken er heel veel. Waren deze personen familie van mij?
Zo kwam het dat ik bij mijn naaste familie en op internet begon te zoeken naar mijn voorouders.
Echt serieus was het toen nog niet en erg lang heb ik me er toen ook niet mee bezig gehouden.

Zo'n twee jaar later en twee verhuizingen verder kwam ik weer wat van de gegevens tegen die ik eerder had gemaakt en ben ik weer van voren af aan begonnen. Dit is in het begin van 2003 zijn geweest. Zo kwam ik onderanderen in contact met Evert Thielen, die me aanrade Aldfaer te gebruiken bij het ordenen van de al vergaarde gegevens. Evert Thielen heeft ook veel gegevens over Thielen verstrekt wat de achternaam is van de moeder van mijn oma Vermeulen.